Att ställa sitt barn i Ugglans kö kostar inget och är på inget sätt bindande. Det går att anmäla hur små barn som helst och man kan också ställa barn i kö för att börja i senare årskurser än förskoleklass.

Klicka på den här länken för att ställa ditt barn i kö

För er som söker till Ugglans förskoleklass gäller att kommunen vill att ni även följer deras instruktioner för skolvalet under skolvalsperioden (några veckor i januari/februari samma år som det är dags att börja skolan) och anger att ni söker till oss.

Ett barn kan inte bli antaget till Ugglan genom att man endast anger till kommunen att barnet söker till Ugglan, det ger enbart viktig information till kommunen. Barnet måste anmälas genom skolans egna kö. Det gör man genom att fylla i webbformuläret. Köanmälan på webben bekräftas direkt till din epost. Vi kommer att erbjuda plats via sms och e-mail, därför är det mycket viktigt att maila oss uppdateringar av ändrade kontaktuppgifter. Det gör ni till register@ugglan.net.

Om barnet efter att ni gjort anmälan får rätt till syskonförtur (enligt vår policy) så är det mycket viktigt att ni omgående kompletterar er anmälan med denna information.

Läs om vår antagningsprocess och vår kö- och antagningspolicy.

_MG_6540